Ställ bilen. Välj Christiania Bikes.
Många familjer har upptäckt fördelarna med att cykla lådcykel. Den trenden har du säkert märkt av. Faktum är att cykling rent generellt ger dig den billigaste milkostnaden samtidigt som det främjar din hälsa. Dessutom är det miljövänligt.
Upptäck modellen SUV
Total glädje
Inga mer bilköer. Inga hållplatser. Frihetskänslan av att äga en Christiania är obeskrivlig, redan från dag ett blir cykeln en familjemedlem.
Upptäck modellen Comfort
Föregående
Nästa

Shortbox E-Drive

Liten men klarar stora jobb. Kortare låda men precis lika välutrustad som våra andra E-Drive modeller.

När många ska med

Christiania Bikes Limo XL 6 sits är en special lådcykel med plats för 6 barn. En riktig specialare med extra utrustning.

Serviceavtal ingår på alla lådcyklar. Säkerheten är en prioritet. Servicen är därmed alltid gratis.

Vår butik

Vi erbjuder provcykling av Christiania Bikes i vår butik på Getgatan 48, Limhamn, Malmö.

Bygg din dröm

Har du speciella önskemål? Vi kan skräddarsy en Christiania cykel precis efter dina behov.
Kontakta oss

Foliering

Vi har många års erfarenhet av att foliera Christiania Bikes efter kundens önskemål.

Vi tror innerligt att Christiania Bikes kommer förändra världen. En dag kommer lådcykeln rent generellt vara en del av majoriteten av barnfamiljers vardag. Billig milkostnad samt gynnsamt för miljö och hälsa. Det går dessutom snabbare att ta cykeln i många städer. Fördelarna med lådcykeln är många. Vi är med och påverkar i en kategori av cykel som fullständigt har förändrat sättet vi transporterar oss. En lådcykel köpt hos oss är ett tryggt köp, vi har jobbat med Christiania Bikes i ungefär tjugo år. Det är en relation vi är stolta över och en relation vi håller varmt om hjärtat. 

Livstids fri service ingår på alla Christiania Bikes. Därmed kostar aldrig servicen någonting för våra kunder. Det kallar vi ett tryggt cykelägande.

Stolt sponsor av Cykling Utan Ålder. Cykling Utan Ålder är en ideell verksamhet där volontärer tillsammans med kommunernas äldreboenden ser till att äldre får möjlighet att komma ut i friska luften. Med anpassade lastcyklar upplever volontärerna och de äldre kommunernas parker, årstidernas skiftningar och stannar kanske till vid ett café för att ta en fika.

Med start i Köpenhamn år 2012 utgör Cykling utan ålder en internationell, icke-vinstdrivande organisation. Verksamheten har beskrivits som en av de senaste årens mest framgångsrika sociala innovationer. Vi har även varit föremål för flera studier av forskare inom folkhälsa, samskapande, solidaritet och social isolering.

Cykling utan ålder har idag 1 600 lokala föreningar i 40 länder och över 29 000 frivilliga.

Taxi 5001

Cykeln som används flitigt av Cykling Utan Ålder och äldreomsorgen.