Julen är nära
Fynda cyklar och tillbehör på kampanj. Rätt tillbehör räddar liv och en fungerade cykel är en förutsättning för att cykelpendla. Visste du att servicen alltid är gratis på alla cyklar från Bikemasters?

Rätt tillbehör räddar

WaveCel

Världens säkraste hjälmar.

Hövding

Världens säkraste hjälm är inte en hjälm

Du får bara en hjärna. Skydda den.

Varje år skadas cirka 2800 barn så allvarligt i cykelolyckor att de uppsöker sjukhus. Av dessa olyckor sker en fjärdedel till och från skolan och beror ofta på brister i drift och underhåll av cykelvägar, visar Folksam i en ny studie.

Varje vecka drabbas i snitt sex barn och tredubbelt så många vuxna av huvudskador i samband med cykling, vilket är bland det farligaste en cyklist kan råka ut för. Nu har Folksam genomfört ett cykelhjälmstest med både barn- och vuxenhjälmar som visar att framför allt barnhjälmarna har blivit bättre.

Är ditt nyårslöfte att du ska röra dig mer?

Statistik visar att en elcyklist har fler cykeldagar per år. Du behöver fortfarande trampa för att cykeln ska driva dig framåt. Tusentals av våra kunder har fått upp ögonen för cykling pågrund av elcykeln. Det är roligt, du rör på dig samtidigt som du slipper bilköer och långa minutrar vid hållplatser. Elcykeln är framtidens transportmedel. Serviceavtal ingår på alla elcyklar. Varje service är värd: 895:-, den kostnaden är ALLTID fri för våra kunder.

Framtidens transportmedel
Unna dig själv ett 2021 utan bilköer, dyra bensinpriser och försenade bussar.
Upptäck elcyklar

Moterra Neo 5+

Äventyr väntar.
E-MTB

Gjordnära cyklar. Handbyggda svenska cyklar från Skeppshult.