Sök
Stäng denna sökruta.

Crescent Tova 26” 3 vxl

7.499kr

3 – 6 dagar leverans fr.o.m. lagd order.
*Priser kan skilja sig från vår fysiska butik. Hemleverans gäller enbart från vår e-handel.

Crescent Tova är en snygg och smidig cykel med 26” hjul. Den passar dig som söker en citycykel men tycker att en cykel med 28” hjul känns för stor.

Denna modell är 3-växlad och har fotbroms bak. Crescent Tova kommer utrustad med skärmar, belysning, pakethållare, lås och stöd. Däcken är försedda med reflexsidor för ökad synlighet. En cykel fullt utrustad för ditt vardagsäventyr, även efter att solen har gått ned.

Antal växlar: 3
Belysning: Diodbelysning fram och bak
Bromsar: Bak Shimano fotbroms, fram Spectra v-broms
Däck: Spectra Pergo Premium 40-559 med reflexsida
Fälg: Spectra
Gaffel: High-Tensile stål
Kassett: Shimano 20 T
Kedja: Rostskyddsbehandlad
Nav bak: Nexus 3
Nav fram: Shimano
Pedaler: Spectra nylon med antislip
Ram: Aluminium
Sadel: Selle Royal
Sadelstolpe: Aluminium 27,2
Vevparti: Spectra 38T 170 mm
Vikt: 17,9 kg
Växelreglage: Shimano Nexus 3
Övrigt: Pakethållare med AVS, stöd, korg, godkänt lås

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Passande tillbehör

Försäkring ingår

Delbetalning

Livstids fri service

Snabba leveranser i hela Sverige

En klassiker

Crescent Klassiker är inte retro. Det är originalet. Klassiska cyklar som är lika rejäla och bekväma som när den första Crescentcykeln rullade ur fabriken i slutet av 1800-talet. Men försiktigt anpassade för att möta den nya tidens krav. Idag tillverkas till exempel ramen i aluminium och utrustas med slittåliga växlar och bromssystem från världens ledande tillverkare. Klassiker är cyklar av hög kvalitet som tål att trampas på.

Livstids fri service

Precis som på alla andra cyklar ingår det livstids fri service. Vi spänner, justerar, smörjer upp och kollar igenom din cykel gratis. Fritt antal gånger under fritt antal år. Vi har kunder som 9-10 år efter sitt köp fortfarande utnyttjar sin fria service. Säkerheten är viktig.

Made in Varberg

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

Kontakta en säljare

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400 kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Produkt: Crescent Tova 26” 3 vxl

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm