Sök
Stäng denna sökruta.

Muc-Off 5x Premium Brush kit

429kr

*Priser kan skilja sig från vår fysiska butik. Hemleverans gäller enbart från vår e-handel.

MUC-OFF 5x brush set, ett komplett kit med 5 st borstar som täcker alla rengöringsbehov på din cykel.

 

  • Den mjuka tvättbortsen med sintrad borstmassa är designad för att rengöra din ram och den har gummibeläggning för att inte skada känsliga ytor. Den helt nya designen har ett tufft, slagfast handtag som inte glider under extrema förhållanden, ett stort huvud för snabb rengöring av stora områden.
  • Detaljborsten är idealisk för att komma åt på otillgängliga ställen som kassetter, drev, nav och andra täta områden som dämpare eller gaffel. Den nya designen har ett tufft, slagtåligt handtag som inte glider under extrema förhållanden, tåliga nylonborstar och gummibeläggning för att inte skada känsliga ytor.
  • Claw Brush har högkvalitativ konstruktion med trippelborsthuvuden med tuffa nylonborstar och en integrerad skrapa för att få bort t ex torkad lera. Den är idealisk för kedjor, kassetter och drev och är till och med kompatipel med 10-delat.
  • Wheel & Component Brush är formad och utformad specifikt för att rengöra fälgar och ekrar med lätthet. Den designen har ett tufft, slagtåligt handtag som inte glider under extrema förhållanden, tåliga nylonborstar och gummibeläggning för att inte skada känsliga ytor.
  • Two Prong Brush är perfekt för att nå svårtillgängliga ställen som t exekrar, skivor, dämpare, vevar, länkage och pedaler. Designen har ett tufft, slagfast handtag som inte glider under extrema förhållanden och tåliga nylonborstar. Tvillingborsthuvudena kan ändras och placeras på nytt för att nå de tätaste områdena.

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Försäkring ingår

Delbetalning

Livstids fri service

Snabba leveranser i hela Sverige

Kontakta en säljare

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400 kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Produkt: Muc-Off 5x Premium Brush kit

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm