Sök
Stäng denna sökruta.

Christiania Bikes - Lådcyklar av hög kvalitet

Hos Bikemasters är vi stolta över att vara representanter för Christiania Bikes, de oerhört populära och kultförklarade lådcyklarna av hög kvalitet från Danmark. Dessa robusta lådcyklar byggs för hand med stor omsorg och passion, och varje unika lådcykel som lämnar Bornholm, där de tillverkas idag, är ett verkligt hantverk.

Om du har frågor om en specifik lådcykel och önskar personlig rådgivning är du varmt välkommen att besöka oss i butiken eller kontakta vår kundtjänst. Ju mer information du kan ge oss, desto bättre och mer anpassade svar kan vi erbjuda. Tveka inte att ta kontakt, så hjälper vi dig att hitta den perfekta lådcykel för just dina behov.

Christiania Bikes Light Comfort E-Drive

51.999kr 44.999kr

Christiania Bikes Taxi 5001 Steps

110.000kr

Christiania Bikes Event Bike E-Drive

59.999kr

Christiania Bikes Light 26″ Electric

51.999kr

Christiania Bikes Light Original

29.999kr

Christiania Bikes Light Original E-Drive

41.999kr

Christiania Bikes Light Plus

31.900kr

Christiania Bikes Light Plus Steps

64.900kr

Christiania Bikes Light Shortbox E-Drive

48.200kr

Christiania Bikes 30+ 6 Kindergarden E-drive

59.999kr

Christiania Bikes P Box

39.999kr

Christiania Bikes S-Bike E-Drive

79.900kr

Christiania Bikes Light Straight Plus E-Drive

52.999kr 46.999kr

Christiania Bikes Taxi 5001

83.895kr

En lådcykel från Christiania Bikes med ett barn påväg in i "lådan"
Hela familjen på en el-lådcykel från Christiania Bikes

Fördelar med en lådcykel från Christiania bikes

Christiania Bikes erbjuder flera fördelar som gör dem populära för dig som cyklar mycket:

Miljövänlighet: En lådcykel från Christiania Bikes är en hållbar och miljövänlig transportlösning som minskar koldioxidutsläpp och bidrar till en renare stadsmiljö.

Lastkapacitet: Det är en lådcykel som har generöst lastutrymme och hög lastkapacitet, vilket gör den perfekt för att enkelt kunna transportera barn, husdjur, varor eller andra tunga föremål på ett säkert och bekvämt sätt.

Kvalitet och hållbarhet: Christiania Bikes är kända för sin låd robusta konstruktion och högkvalitativa material, vilket innebär att de är byggda för att hålla och kräver minimalt underhåll.

Komfort och användarvänlighet: Deras lådcyklar är designade för att vara bekväma att cykla och enkla att manövrera, även i trånga stadsmiljöer. En el lådcykel gör det lättare att cykla uppför backar och med tung last.

Familjevänlighet: Christiania Bikes lådcykel är populär bland familjer, eftersom den ger en säker och bekväm transportlösning för barn, samtidigt som de främjar en aktiv och hälsosam livsstil.

Få din Christiania Bike som el lådcykel

Christiania Bikes är kända för sina högkvalitativa och robusta lådcyklar, och att få din egen el lådcykel har aldrig varit enklare. Bikemasters har i sammarbete med distributören i Sverige utvecklat modeller, särskilt anpassade för att passa den svenska marknaden. Det är modeller som vi alltid strävar efter att erbjuda för omgående leverans.

Med en eldriven lådcykel från Christiania Bikes kan du njuta av en bekväm, miljövänlig och användarvänlig transportlösning. Upptäck hela vårt sortiment av el lådcyklar och hitta den som passar dig allra bäst utifrån användningsområden och bekvämlighet.

Var med och designa din egen el lådcykel hos Bikemasters

Drömmer du om en unik och personlig el lådcykel som uppfyller alla dina behov? Vi på Bikemaster är här för att hjälpa dig designa din egen Christiania Bike el lådcykel, en hållbar och praktisk lösning för både familjer och företag.

För att göra din el lådcykel personlig och anpassad för dina behov erbjuder Bikemaster ett brett utbud av tillbehör och anpassningsalternativ till bra pris. Välj bland olika kapell, sittplatser, lås och belysning för att skapa en cykel som passar ditt liv och din stil. Är du osäker eller behöver rådgvining finns vår kunniga och erfarna personal är alltid redo att hjälpa dig genom hela designprocessen.

Upplev glädjen med en lådcykel

Utforska världen av lådcyklar hos Bikemasters och upptäck hur dessa mångsidiga och praktiska transportlösningar smidigt kan förvandla ditt dagliga liv. Med en lådcykel får du enkel och miljövänlig transport, perfekt för att transportera barn, husdjur, varor eller för att bara njuta av en rolig cykeltur.

Har du inte provat en lådcykel tidigare, speciellt en eldriven, garanterar vi dig en upplevelse som kommer ge dig glädje i vardagen. Är ditt ändamål med köpet en praktisk transportlösning till familjen är vi säkra på att även barnen kommer tycka att det är en lika glädjefylld lösning som du tycker.

Ta hjälp av en expert hos Bikemasters

Om du har frågor angående en specifik modell eller vill veta mer om våra lådcyklar, är du varmt välkommen att besöka oss i butiken. I butiken har vi alltid flera modeller tillgängliga för provcykling, så att du kan testa cyklarna och hitta den som passar dig bäst. Om du inte har möjlighet att besöka oss kan du även kontakta vår kundtjänst för ytterligare information och support.

Att välja rätt lådcykel för dina behov kan vara en utmanande uppgift, men med hjälp av våra experterna kan du få råd och stöd för att fatta det bästa beslutet. Vi ser framemot att höra från dig!

Vanliga frågor och svar

Vad ska man tänka på när man köper el lådcykel?

När du köper en eldriven lådcykel är det viktigt att tänka på faktorer som räckvidd, batterikvalitet, motoreffekt, lastkapacitet och underhåll. Det är även viktigt att prova cykeln för att känna om den är bekväm och lätt att manövrera samt att kolla garantier och eftermarknadssupport.

Hur länge räcker batteriet i en lådcykel el?

Batteriet i en el lådcykel från Christiania Bike kan förväntas ha en räckvidd på 40-70 km per laddning, beroende på användning och underhåll. Faktorer som terräng, extra lastvikt och väder kan påverka batteriets livslängd och räckvidd.

Vilken vikt klarar en lådcykel?

En lådcykel från Christiania Bike är designade för att bära tung last och klarar vanligtvis upp till 100 kg i lådan. Det är viktigt att kontrollera specifikationerna för den exakta modellen du är intresserad av, eftersom lastkapaciteten kan variera. Följ alltid tillverkarens rekommendationer gällande vikt och lastkapacitet för att säkerställa säker användning och optimal prestanda.

Hur den tillverkas

Christiania Bikes är ett danskt företag som har tillverkat cykelkärror sedan 1978 och lastcyklar sedan 1984. Företaget ägs av grundarna Lars Engstrøm och Annie Lerche.

Huvudkontoret och produktionsanläggningen är belägna på landsbygden i gröna omgivningar på Bornholm. För närvarande omfattar produktionsområdet mer än 3000m2.

Produktionsanläggningen består av moderna maskiner och anläggningar samt en utvecklad IT-infrastruktur. Produkterna från Christiania Bikes är inte bara miljövänliga, utan det är också något som man fokuserar mycket på i produktionen. Till exempel inkluderar detta tankesätt miljövänlig uppvärmning, elektricitet och sortering av avfall. Mer än 26 heltidsanställda arbetar på Christiania Bikes, inklusive snickare, smeder, ingenjörer och cykelmekaniker.

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm