Elcyklar

Behöver du en extra skjuts till jobbet som både är hälsosamt, miljövänligt och ekonomiskt? Elcykeln är framtidens transportmedel och du har nog inte kunnat undgå att cykeln är en trend.

Dessutom kommer du fram mycket snabbare på vägen. Tänk vad skönt att få pendla på dina villkor och att få undvika hållplatser eller bilköer.

Har du frågor kring en speciell modell och vill ha personlig rådgivning är du varmt välkommen att besöka oss i butiken eller kontakta vår
kundtjänst Ju mer information du ger oss ju bättre svar kan vi ge dig.

Fördelar med elcykel

Allt fler upptäcker fördelarna med att äga en elcykel, vilket märks då vi hela tiden ser ett ökat antal omkring oss. Det är inte konstigt, med en elcykel upplever du en känsla av frihet och flexibilitet och kan snabbt ta dig mellan olika platser utan att behöva stå i bilköer eller vänta på hållplatser. Dessutom är det bra för hälsan, ett miljövänligt alternativ och gynnar din plånbok.

Elcykeln – framtidens transportmedel

Du har förmodligen märkt av trenden. Det finns säkert några stycken i din närhet som har valt att parkera bilen och i stället cykla elcykel. Den släpper inte ut några fossila bränslen och kräver inga dyra drivmedel för att kunna brukas, en god investering helt enkelt.

Noggrant utvalda elcyklar

Vi erbjuder handplockade elcyklar i vårt sortiment. Vi har flera års erfarenheter av elcyklar och finns här för dig hela vägen. Allt sker med noggrann översyn när du ska välja din nya cykel hos oss. Alla cyklar godkänns av oss innan cykeln blir tillgänglig för försäljning. Vi har ett brett utbud av elcyklar från flera märken. Välj mellan Batavus, Crescent, Monark, Cannondale och Riese & Müller, med flera. Alltifrån enklare, billigare med framhjulsmotor till exklusivaste lyxmodeller från Riese & Müller. Det finns en elcykel för alla i vår butik.

Ta hjälp av en expert

Har du frågor kring en speciell modell utav våra varumärken och vill ha personlig rådgivning/Offert? Ställ din fråga till vår kundtjänst. Ju mer information du ger oss, desto bättre svar kan vi ge dig. I butiken finns det även alltid modeller tillgängliga för provcykling.

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm