On point since 1998

BIKEMASTERS

Mottot har varit samma sedan 1998 – ”Cykel för alla” en vision om cykling som vi fortfarande har. Det är en vision där kunden alltid står i fokus.

Värderingar

Det finns en hel del märken att välja på men även en del olika modeller med en djungel fylld av olika komponenter. Branschen är konkerranskraftig och det finns många handlare att välja på.

Vi på Bikemasters sätter kunden i fokus och erbjuder ett stort sortiment och det går hand i hand med vårt motto ”Cykel för alla”. Vi anser att det finns en cykel för alla. Vi satsar på marknadens bästa leverantörer och vi satsar stenhårt på att inte ha missnöjda kunder eller reklamationer. Därför väljs vårt sortiment ut med nogrann översyn. Alltifrån den mest exklusiva racern till verktygen våra mekaniker hanterar är nogrannt utvalda. Vår personal är handplockad och det gäller både butiken och verkstaden. Alla utbildas kontinuerligt för att följa branschens utveckling. En cykelaffär utan en verkstad är inte en cykelaffär. Vår verkstadspersonal har en rad olika specialitér och har mångårig erfarenhet av deras inriktning. Det kan vara alltifrån navservice, hjulbyggnation, lådcyklar /specialcyklar till elsystemen på en elcykel. Din cykel kommer vara i goda händer när vi ger den kärlek och upprustning. Hos oss hittar du allt ifrån barncyklar, standardcyklar, elcyklar, landsvägscyklar, och mountainbikes. Vi erbjuder även ett brett sortiment av lådcyklar samt specialcyklar.

 

Livstids fri service 

Ibland låter det för bra för att vara sant. Vi erbjuder livstids fri service på alla våra cyklar. Alltifrån minsta 12″ till exklusivaste racern, detta gör vi för att öka tryggheten i cykelägandet för våra kunder. Behövs det justering av växlar, bromsar eller uppsmörjning så är det kostnadsfritt för alla våra kunder. Det är ingen evighetsmaskin utan behöver service 1-2 gånger per år. Vi spänner, justerar, smörjer upp, pumpar samt kontrollerar säkerheten kostnadsfritt. Vårt bomärke är din garanti.

Låt klistermärket sitta kvar på din cykel. Det gäller första ägaren och på nya cyklar.

Inbytesgaranti 

Varför skall barnen inte ha säkra och fungerande cyklar? Vi erbjuder en inbytesgaranti på alla barncyklar från 12″ upp till 24″. Detta innebär att du får upp till hälften av pengarna tillbaka när du köper en ny barncykel hos Bikemasters och sedan byter till en större cykel hos oss. Inbyta cyklar ställs ut på vår framsida och säljs som begnande. Av denna anledning har vi bara kvalitétscyklar i sortimentet. Det är viktigt att barnet ska kunna cykla tryggt och säkert samt att inbytesgarantin är ett bra sätt att värna om vår miljö. Inbytesgarantin avser första ägaren.

Monterat och klart. Hem till din dörr.

Dagens cyklar är mer avancerade än för 20 år sedan. Vi monterar din cykel och ser till att den är monterad på ett korrekt och säkert sätt innan den skickas till dig. Med rätt kunskap gör du ett bättre val. Vi vill ge dig den kunskap du behöver för att kunna hitta rätt cykel för dig. Givetvis kan du alltid ringa oss så besvarar vi dina frågor och guidar dig rätt. Vi erbjuder ett tryggt och säkert köp därför samarbetar vi med DIBS, Visa, Mastercard, American Express samt Resurs Bank. Vi samarbetar även med DHL, Postnord och DB Schenker för snabba leveranser till din dörr. 

Butiken

Vår butik ligger på Getgatan 48, Limhamn, Malmö. I butik kan du få provcykla och kolla närmre på cyklarna vi erbjuder. I butiken får du även bemöta vår kunniga personal. Personalen utbildas kontinuerligt om branschens utveckling. Du kan förvänta dig att butikspersonalen har koll på senaste nytt inom elcykel, MTB, landsväg och cykel rent generellt. Vi erbjuder provcykling av alla cyklar. Vi har även lådcyklar i butiken som du kan få prova på och ta på en runda. Lådcyklarna vi erbjuder är från Christiania Bikes.

Vägledning

Vi vägleder dig gärna rätt. Är du ute efter en damcykel till din tonåring? Elcykel till dig själv? Cykelpendlar du på blåsiga Limhamnsvägen, Malmö? Tre eller sju växlar? Vad betyder egentligen utanpåliggande växel? Skivbromsar, är det viktigt? Ska motorn sitta i mitten på en elcykel? 

Vi förstår och vet att det är klurigt. Vår kunniga butikspersonal vägleder dig gärna. Trots att vi är en cykelbutik baserad i Malmö så har vi kunder över hela landet, vi har mångårig erfarenhet av att vägleda kunder på distans. Tveka inte på att ringa eller maila vår kundtjänst om du har några frågor eller funderingar.