Förmånscyklar

Är du företagare och vill satsa på en friskare personal? Då kan du erbjuda din personal cykel till ett förmånligt pris utan någon större insats för företaget.

Vårt förmånsupplägg på cykel innebär minimal insats för företaget och maximal nytta för medarbetaren, genom ett hyresupplägg där cykel och tillbehör ingår. Medarbetaren betalar för produkterna men vill du som företagare göra upplägget extra förmånligt för din personal så kan du välja att medfinansiera månadsavgiften.

Nu har vi gjort det enkelt för dig att erbjuda dina medarbetare en förmån inom hälsa och friskvård, samtidigt som du bidrar till hållbarhetsarbetet.

Förmånscykel innebär att dina medarbetare kan hyra en ny kvalitetscykel genom att avstå en del av sin lön, bruttolöneavdrag, och få högre livskvalitet på köpet.

Att erbjuda förmånscyklar ska vara enkelt, vi tar hand om all upphandling och administration.

Alla leveranser sker via våra lokala servicepartners. På det sättet säkerställer vi att cykeln levereras i perfekt skick.

 

Upplägg
  • Riskfritt, ingen kapitalbindning, cyklarna hyrs direkt från vår kreditpartner
  • Färdigt koncept att använda, minimal administration för företaget
  • Personlig hjälp att komma igång, samt support längs vägen
  • Serviceavtal med professionella cykelspecialister i hela landet
  • Minimal insats för företaget – maximalt nöje för medarbetaren!

Finansiering och Försäkring

Bikemasters hjälper till med avtalen:
Företag → Finansiär
Företag → Anställd

 

Så funkar det att hyra
  • Hyresupplägg på 36 månader med både cykel och tillbehör
  • Visningar, beställningsportal, samt hjälp med beräkning av bruttolöneavdrag och förmånsvärde ingår i konceptet
  • Bruttolöneavdrag direkt på medarbetarens lön
    Medarbetare ges möjlighet att köpa loss cykeln efter avtalstidens slut

Vill du veta mer? Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Christiania för företagare, kommuner, äldreboenden, fastighetsbolag osv är något vi har mångårig erfarenhet. Många verksamheter ställer bilarna och därmed ställer om till en miljövänligare vardag. Många har insett att bilen är dyr i drift men också att det har en stor negativ påverkan på vår miljö och natur. Av denna anledning har många av våra kunder försökt minska mil som inte är miljövänliga och ersatta detta med en lådcykel från Christiania Bikes. Vi har jobbat med många olika verksamheter samt jobbat med Christiania Bikes här i Sverige sedan vår start. Vi har modeller som passar alla, finns det en modell som inte riktigt passar dina behov? Inga problem! Vi kan skräddasy en lådcykel utifrån dina behov där vi kan ta hänsyn till maxvikt, storlek på låda samt utrustning. Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa Kredit för företagare och även faktureringsmöjligheter. Vi folierar även cykeln om det önskas. Där kan er logotyp, slogan och t.ex kontaktuppgifter synas. Christiania Bikes är högkvalités cyklar, denna lådcykeln står ut. Med vårt tillval foliering så funkar cykeln som en gestalt i er marknadsföring. Vänligen kontakta oss för exempel bilder och mer information.

Ställ bilen. Välj lådcykel.