BIKEMASTERS

En cykelaffär utan verkstad är ingen cykelaffär.

När du köper cykel hos Bikemasters, vet du att din cykel är korrekt monterad och injusterad på vår verkstad. Vi tummar inte på kvalitén. Alla nya cyklar, från minsta barncykel till värstingracern får samma noggranna montering.
 När din cykel, oavsett var du köpt den, är trasig, eller behöver service kan du tryggt lämna in den till vår kompetenta verkstadspersonal. Vi använder endast reservdelar av kvalité. Kedjor, drev, slangar, däck, vajrar, pedaler, ekrar, fälgar osv kommer från några av världens största cykelkoncerner. Vi har ett stort utbud av däck i olika prislägen b.l.a från Schwalbe och Spectra som är Crescent / Monarks originaldäck. Vi kan dessutom alltid ge dig en prisuppgift när du kommer in i butiken. 

Det händer att vi ibland märker när cykeln väl är upphängd att navet behöver service eller att vevlagret har gjort sitt. Naturligtvis byter vi inte delar på din cykel om inte det är avtalat. Anmärkningar sker för din trygghet. Du får reda på det som brister och en prisuppgift antingen över telefon eller på din serviceorder. Cykel är ett fordon och bör skötas efter precis som en bil. En till två servicetillfällen per år säkerställer att din cykel håller länge, det är ingen evighetsmaskin. Räknar man på milkostnad så är cykel det absolut billigaste transportmedlet samtidigt som det främjar hälsan och miljön.

Verkstadspersonalen

Bikemasters verkstadspersonal är handplockad och har mångårig erfarenhet. Personalen fortbildar sig löpande för att hålla sig ajour med det allra senaste. Vi är specialutbildade inom hydrauliska bromsar, dämparservice, hjulbyggnation och elcyklar, för att nämna några exempel.

Vår kvalitetssäkring.

Du som verkstadskund utlovas snabbast möjliga reparation med originaldelar till högsta kvalité och bästa pris. När din cykel är färdig får du ett sms med slutpris på reparationen. Vissa reparationer, som exempelvis vevlager- och navreparationer ger vi dig hela två års garanti.

Hjulbyggnation

Ett handbyggt hjul blir starkare än ett fabriksbyggt hjul. Dessutom kan du komponera hjulet med nav, ekrar, ekernipplar och fälg efter just dina behov.
 Att bygga hjul är en konstart. Vi på Bikemasters har mångårig erfarenhet av hjulbyggnation och bygger ditt hjul efter dina önskemål.

Hjulbygge