Sök
Stäng denna sökruta.

Elcykel dam

Välkommen till Bikemasters, din ultimata destination för elcyklar dam! Vi förstår att varje kvinna har unika behov och preferenser när det gäller att välja en elcykel. Därför erbjuder vi ett brett utbud av elcyklar för damer i olika modeller, färger och prisklasser.

Notera att samtliga av våra elcyklar passar för både män och kvinnor.

Visar 1–24 av 33 resultat

Elcykel för dam – Köp en elcykel anpassad för kvinnor

När du väljer en elcykel för dam, kommer du att märka att våra elcyklar är speciellt utformade för att passa både kvinnor och herrars kropp och komfort. De har ofta ett lågt insteg och bekväma sadlar, vilket gör dem idealiska för dig som vill ha en enkel och smidig cykling.

Spara tid, energi och pengar med en elcykel för damer

Med en elcykel dam kan du enkelt och bekvämt ta dig fram i trafiken utan att bli svettig. Du kan spara tid genom att undvika bilköer och spara pengar genom att minska dina bensinkostnader. Dessutom bidrar du till en renare miljö genom att välja en elcykel över en bil.

Räckvidd och prestanda

Våra elcyklar för damer har en räckvidd på upp till flera mil, så du kan enkelt cykla längre sträckor utan att oroa dig för att batteriet tar slut. Många av våra elcyklar har en maxhastighet på 25 km/h, vilket gör dem perfekta för att ta sig fram snabbt i staden.

Kvalitet och pris – Hitta den perfekta elcykeln för dam

Bikemasters erbjuder elcyklar för dam i alla prisklasser, från budgetalternativ till lyxmodeller. Vi väljer noggrant ut våra produkter för att säkerställa att de uppfyller våra höga krav på kvalitet och prestanda. Oavsett vilken elcykel du väljer kan du vara säker på att du får en produkt som är byggd för att hålla.

Service och support

När du köper en elcykel för dam från Bikemasters får du inte bara en kvalitetscykel, utan även en utmärkt kundservice och support. Vi erbjuder livstids fri service för alla våra cyklar och våra kunniga medarbetare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med frågor och rådgivning.

Energibesparing och miljövänlighet – Elcyklar för en grönare framtid

Att välja en elcykel dam är inte bara ett smart och bekvämt transportalternativ, utan också ett miljövänligt val. Elcyklar har låga koldioxidutsläpp och bidrar därmed till en renare och mer hållbar framtid. Genom att cykla på en elcykel istället för att använda en bil minskar du ditt koldioxidavtryck och gör en insats för miljön.

Tillbehör för din elcykel – Maximera komfort och säkerhet

När du köper en elcykel dam från Bikemasters kan du även hitta en mängd tillbehör som passar just din cykel. Vi erbjuder allt från batteri, hjälmar, lås och belysning till cykelkorgar. Investera i rätt tillbehör för att maximera både komfort och säkerhet under dina cykelturer.

Anpassa din elcykel – Skräddarsy en elcykel som passar dig

Hos Bikemasters kan du anpassa din elcykel dam så att den passar dina unika behov och preferenser. Du kan välja mellan olika färger, ramstorlekar och tillbehör för att skapa en elcykel som är helt skräddarsydd för dig. Tala med våra experter för att få hjälp med att hitta den perfekta kombinationen av funktioner och design för din elcykel.

Underhåll och skötsel – Så tar du hand om din elcykel dam

För att förlänga livslängden på din elcykel dam och säkerställa optimal prestanda är det viktigt att sköta om den på rätt sätt. Regelbunden rengöring, smörjning och justering av komponenter är avgörande för att hålla din elcykel i toppskick. Hos Bikemasters erbjuder vi livstids fri service, vilket innebär att du får hjälp med justering av kedja, bromsar och växlar, uppsmörjning av komponenter samt pumpning av däck kostnadsfritt så länge du äger cykeln.

Elcykling för hälsan – Fysiska och mentala fördelar

Att cykla på en elcykel dam är inte bara ett effektivt och miljövänligt transportalternativ, utan det är även bra för din hälsa. Elcykling ger dig möjlighet att få regelbunden motion utan att anstränga dig för mycket, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer med begränsad rörlighet eller hälsoproblem. Dessutom har regelbunden cykling visat sig ha positiva effekter på både fysisk och mental hälsa, inklusive minskad stress, förbättrad kondition och ökat välbefinnande.

Vanliga frågor och svar

Nedan svarar vi på några populära frågor folk ofta ställer om elcyklar för damer. Vill du ha rådgivning är du varmt välkommen att besöka vår butik eller kontakta vår kundtjänst.

Vilken dam elcykel är bäst?

Det finns ingen generell svar på vilken dam elcykel som är bäst, eftersom det beror på dina individuella behov och preferenser. Vi rekommenderar att du besöker vår butik eller kontaktar oss för att få råd och vägledning om vilken elcykel som passar dig bäst.

Vad kostar en dam elcykel?

Priset på en dam elcykel varierar beroende på märke, modell och specifikationer. Hos Bikemasters hittar du elcyklar för damer i olika prisklasser, från budgetalternativ till lyxmodeller. Priserna kan variera från omkring 17 000 kr till över 50 000 kr. Vi rekommenderar att du läser specifikationerna på våra elcyklar, besöker vår butik eller kontaktar oss för att få råd och vägledning om vilken elcykel som passar dina behov och din budget bäst.

Vilken elcykel går längst?

Räckvidden för en elcykel beror på flera faktorer, såsom batteriets kapacitet, cyklistens vikt, terräng och hur mycket elektrisk assistans som används under cyklingen. Generellt sett har elcyklar med större batterier längre räckvidd. Hos Bikemasters erbjuder vi elcyklar för damer med räckvidder från omkring 40 km upp till över 100 km på en enda laddning. För att få en bättre uppfattning om vilken elcykel som passar dina behov bäst, rekommenderar vi att du besöker vår butik eller kontaktar oss för råd och vägledning.

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm