Sök
Stäng denna sökruta.
summer web

Kontakta oss

Nedan finner du kontaktuppgifter till vår kundtjänst. Du kan välja att fylla i formuläret eller ta kontakt med oss via mail eller telefon. Ta gärna en titt på vanliga frågor och svar först, kanske hittar du svaret på din fråga där.

Vanliga frågor och svar

Det krävs ingen bokning, vi har rullande intag i vår verkstad. Kom förbi med din cykel när det passar dig så tar vi emot den. I regel får du tillbaka den dagen efter. Upptäcker vi brister på din cykel under servicen kontaktar vi dig för samtal kring hur vi går vidare med åtgärder. Vi ser det som vår skyldighet att informera dig om brister eller slitage på din cykel. Trafiksäkerheten är viktig.

Servicekostnaden skiljer sig beroende på cykel. I regel gör vi bedömningar på varje individuell cykel. Kostnaden för service på en vanlig standardcykel är ca 350 kr.
Har du köpt din cykel ny hos oss har du alltid livstids fri service. Det gäller den första ägaren.

Cykeln är ett fantastiskt transportmedel och många är beroende av sin cykel för att vardagen ska gå ihop. Därför får du låna en cykel helt utan extra kostnad när du lämnar in din egen på service eller reparation hos oss.

Självklart, alla cyklar i butiken får provcyklas.

Fakturaköp är endast tillgängligt för företagskunder. Som privatperson har du möjlighet att använda dig av någon av våra samarbetspartners, Resurs Bank eller Klarna vid köp.

Vi har flera års erfarenheter av företagskunder. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ett upplägg som passar just ert företag. Vi erbjuder bland annat förmånscyklar och foliering av lådcyklar speciellt anpassade till företaget eller verksamheten. Kontakta oss så berättar vi mer, antingen på telefon 040 – 15 39 99 eller via mail: kundtjanst@bikemasters.se

Hittade du inte svaret på din fråga?

Ingen fara, vi hjälper dig gärna via telefon eller mail. När du ringer till oss får du olika alternativ, välj den siffra som passar bäst in på ditt ärende.

Telefon

040 - 15 39 99

Kontaktformulär

Formuläret nedan når vår kundtjänst, inkorgen bearbetas regelbundet och vi satsar på svar inom 24h.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Google Privacy Policy och Terms of Service.

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm