Kontakta oss

Här kan du kontakta kundtjänst. Ta gärna också en titt på vår samling av vanliga frågor och svar först. Kanske hittar du redan svaret på just din fråga där.

Vanliga frågor och svar

Vi har rullande intag i vår verkstad. Ingen bokning krävs. Sväng förbi med din cykel när det passar ditt schema. Räkna med att få lämna cykeln från en dag till en annan.

Upptäcker vi brister på din cykel antingen vid inlämning eller på meckstället kontaktar vi dig. Naturligtvis väljer du helt själv om du vill åtgärda alla brister, några eller inga alls. Vi ser det dock som vår skyldighet att informera dig om t.ex bromsklossarna är slitna. Trafiksäkerheten är viktig. 

 

Servicekostnaden skiljer beroende på cykel. I regel gör vi individuella bedömningar på varje cykel. Servicekostnaden för en vanlig dam / herrcykel kostar ca 350kr.

Cykeln är ett fantastiskt transportmedel och många är beroende av sin cykel. För många är det en förutsättning för att vardagen ska gå ihop.

Lämnar du in en cykel i vår verkstad så får du låna en. Helt utan extra kostnad. 

Självklart! Alla cyklar i butiken får provcyklas. 

Köp på faktura är endast tillgängligt för företagskunder. Privatpersoner hänvisas till Resurs Bank.

Vi har en mångårig erfarenhet av företagskunder. Skräddarsydda upplägg, förmånscyklar, foliering och cykelpooler för att nämna några exempel på vad vi gjort tidigare. Klicka på länken nedan för att läsa mer om vad vi kan göra för just din verksamhet.

Läs mer om B2B här

 

Hittade du inte svaret på din fråga?

Ingen fara. Vi besvarar gärna övriga frågor över email eller telefon. 

Du kommer få olika alternativ på växeln om du ringer in. Tryck på den siffra som passar bäst in på ditt ärende.

Telefon

040 - 15 39 99

Kontaktformulär

Formuläret nedan når vår kundtjänst, inkorgen bearbetas regelbundet och vi satsar på svar inom 24h.