Service och underhåll

En cykelaffär utan verkstad är ingen cykelaffär.

Service och underhåll

Underhåll är nyckeln till att undvika problem, oavsett om du pendlar till jobbet eller cyklar för nöjes skull. Det bidrar också till att du slipper onödiga reparationskonstnader.
Regelbundet underhåll ökar cykelns livslängd och ökar cykelglädjen.

Vi har rullande intag i vår verkstad. Ingen bokning krävs. Sväng förbi med din cykel när det passar ditt schema. Räkna med att få lämna cykeln från en dag till en annan.

Upptäcker vi brister på din cykel antingen vid inlämning eller på meckstället kontaktar vi dig. Naturligtvis väljer du helt själv om du vill åtgärda alla brister, några eller inga alls. Vi ser det dock som vår skyldighet att informera dig om t.ex bromsklossarna är slitna. Trafiksäkerheten är viktig. 

 

Servicekostnaden skiljer beroende på cykel. I regel gör vi individuella bedömningar på varje cykel. Servicekostnaden för en vanlig dam / herrcykel kostar ca 350kr.

Cykeln är ett fantastiskt transportmedel och många är beroende av sin cykel. För många är det en förutsättning för att vardagen ska gå ihop.

Lämnar du in en cykel i vår verkstad så får du låna en. Helt utan extra kostnad. 

Självklart! Alla cyklar i butiken får provcyklas. 

Köp på faktura är endast tillgängligt för företagskunder. Privatpersoner hänvisas till Resurs Bank.

Vi har en mångårig erfarenhet av företagskunder. Skräddarsydda upplägg, förmånscyklar, foliering och cykelpooler för att nämna några exempel på vad vi gjort tidigare. Klicka på länken nedan för att läsa mer om vad vi kan göra för just din verksamhet.

Läs mer om B2B här