Search
Close this search box.

Korgar & Väskor

Klickkorgar med AVS, Rack-Time och Klickfix samt traditionella korgar.

Har du frågor kring en speciell modell utav våra varumärken och vill ha personlig rådgivning/Offert? Ställ din fråga till vår kundtjänst. Ju mer information du ger oss, desto bättre svar kan vi ge dig.

Visar 1–24 av 34 resultat

Cykling med stil och funktion

När du tänker på cykling, föreställer du dig kanske bilden av en svepande väg framför dig, vinden som rusar förbi och känslan av frihet när du trampar fram. Oftast är det själva cykeln som står i centrum för denna bild. Men precis som med alla stora upplevelser, är det detaljerna som fulländar helheten. För att få ut det mesta av dina cykelturer, finns det en uppsjö av tillbehör som kan förhöja din upplevelse. De kan bland annat göra din cykel mer funktionell, hjälpa dig att bära med dig det du behöver, eller bara ge det där lilla extra som speglar din personlighet. Cykelkorgar och cykelväskor är bara början, det finns lysen, flaskhållare, ringklockor och så mycket mer. Hos Bikemasters har vi allt detta och mer därtill. Vi förstår vikten av både funktion och stil när det gäller cykeltillbehör. Oavsett om du cyklar för att pendla, för nöje eller för träning, har vi något som kan göra varje tur lite bättre.

Egenskaper för en kvalitativ cykelkorg

Hållbarhet: En bra cykelkorg ska vara tillverkad av slitstarka material som kan stå emot både vikt av innehållet och påfrestningar från väder och vind. Material som metall, hårdplast eller kvalitativ rotting är exempel på hållbara val.

Stabilitet: En stabil korg håller sin form även när den är full med varor. Den ska inte böja sig, vicka eller på annat sätt kännas ostadig när den är monterad på cykeln.

Lättvikt: Även om en korg behöver vara robust, är det en fördel om den inte är alltför tung. En lätt korg gör att cykeln fortfarande är lätthanterlig och inte påverkas alltför mycket i balans eller hastighet.

Montering: En god cykelkorg ska vara enkel att montera och demontera. Snabbfästen eller klicksystem är utmärkta egenskaper som gör att du snabbt kan sätta på och ta av korgen efter behov.

Anpassningsbarhet: Korgen bör kunna anpassas efter olika cykelmodeller och placeras där användaren finner det mest praktiskt, vare sig det är på styret, fram- eller bakhjulet.

Storlek och kapacitet: En bra korg ska ha tillräcklig volym för att kunna bära dina saker, men utan att den blir så stor att den blir otymplig eller påverkar cykelns manövrerbarhet.

Design: Även om funktion är av yttersta vikt, spelar design också en roll. En estetiskt tilltalande korg kan förhöja cykelns övergripande utseende.

Säkerhetsfunktioner: Reflekterande detaljer, fästen för belysning eller nät för att förhindra att mindre föremål faller ut är praktiska egenskaper som kan öka säkerheten när du cyklar.

Underhåll: En korg av hög kvalitet bör vara lätt att rengöra och underhålla. Material som inte rostar eller flagnar, samt en konstruktion som inte samlar vatten, är att föredra.

Väderbeständighet: Cykelkorgar utsätts ofta för olika väderförhållanden. Därför bör en god korg vara motståndskraftig mot regn, snö, solens UV-strålar och andra påfrestningar från miljön.

Oavsett dina specifika behov, finns det en cykelkorg där ute som uppfyller dina kriterier. Se till att beakta dessa egenskaper när du letar efter den perfekta korgen för din cykel.

Den klassiska cykelkorgen i svart

Svart är en tidlös färg som passar till allt. Därför har vi flera olika modeller av den svarta cykelkorgen. Du kan välja att monterar din cykelkorg på styret eller på pakethållaren. Oavsett var du vill ha din cykelkorg, så finns det en svart cykelkorg som passar just din cykel perfekt. Med en cykelkorg blir det smidigt att lägga ner dina saker medan du cyklar.

Cykelväskor – mer än bara förvaring

Cykelväskor finns i många olika varianter. Från den lilla väskan som du smidigt fäster under sadeln till den stora väskan som du fäster på pakethållaren. Men de har alla en sak gemensamt, de är inte bara för förvaring, de är även en del av din cykels stil. Med en svart cykelväska får du inte bara mycket utrymme för dina saker, men du får även en stilren look. Våra cykelväskor finns i olika material, så du kan välja den som passar bäst för just dina behov.

Cykelkorg som passar alla cyklar

Vare sig du vill ha din väska på pakethållaren, styret eller någon annan del av cykeln, så finns det en lösning för dig. Med produkter som Klickkorgar med AVS, Rack-Time och Klickfix, blir det enkelt att fästa och ta av din väska eller korg. Och om du har frågor kring hur du ska montera eller vilken modell som passar bäst, så står vår kundtjänst redo att hjälpa dig. Bara hör av dig till oss med din fråga, så får du snabbt svar.

Handla online men med personlig service

Hos Bikemasters kan du enkelt handla online, men det betyder inte att du ska behöva kompromissa med service. När du handlar hos oss, hittar du inte bara cykelkorgar och väskor, utan även en hel del annat tillbehör för cyklar. Och om du behöver hjälp, kan du enkelt ställa din fråga till vår kundtjänst. Ju mer information du ger oss, desto bättre svar kan vi ge dig.

Varför välja Bikemasters för dina korgar och väskor?

Vi vet att det finns många olika ställen där du kan köpa cykelkorgar och väskor. Men hos Bikemasters hittar du inte bara produkter av hög kvalitet, du hittar också en kunskap och passion för cyklar och deras tillbehör. Så nästa gång du behöver en ny cykelkorg eller väska, tänk på Bikemasters. Vi har det du behöver för att göra din cykel ännu bättre och kommer hjälpa dig att hitta rätt.

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm