Sök
Stäng denna sökruta.

Batavus Luca LX E-Go LTD 500wh

33.900kr

*Priser kan skilja sig från vår fysiska butik. Hemleverans gäller enbart från vår e-handel.

Luca E-go LX LTD är vår populära luca lx i en UNIK snygg limegrön färg och med MYCKET kraftigt batteri. Hela 500wh garanterar längre cykling, elcykling utan massa laddningstid. I övrigt samma populära modell som Luca lx, designad speciellt för den skandinaviska marknaden.

Cykeln är utrustad med en stor rymlig aluminiumkorg och ett praktiskt ”styrlås”, vilket fixerar styret ordentligt när du parkerar – detta gör att cykeln inte välter när det ligger vikt i korgen. Modellen har 7 invändiga Shimano Nexus-växlar, fotbroms och en främre rullbroms, så underhållsfritt som du kan få det. Du uppnår den högsta komforten med den fjädrande sadelstolpen som minskar stötar i nedre delen av ryggen. Lamporna är fasta och kraftiga, samt drivs av elcykelns batteri, så du behöver inte tänka på att byta batterier.

Luca E-go LX är byggd med BOSCHs elsystem. Ett system som är tyst, bekvämt att köra och ger bra assistans när du behöver det. Motorn som används på just denna cykel är BOSCH Active Line, med 40nm i vridmoment, och den vi anser är den bästa för stads- och pendlingscykling. Systemets display är lättmanövrerad och kommer med 5 olika drivprogram, så att du enkelt kan anpassa assistans till omgivningen. Motorn är vridmoment-aktiverad, varvid du får assistans utifrån hur mycket du aktiverar dig själv. Högre tryck på pedalen ger mer hjälp från motorn, och med motorn placerad i veven uppnår du en stabil och bekväm körupplevelse vilken är en av de smidigaste och mest uppskattade på marknaden.

Du har möjlighet att köpa en korgväska till aluminiumkorgen. Korgväskan är utformad för att passa korgens mått perfekt, och kan enkelt knäppas loss så att du kan ta den med dig in i butik.

Cykelvikt: 27.9 kg
Frambroms: Rullbroms
Bakbroms: Fotbroms
Framgaffel: Solid aluminium
Växelreglage: Shimano Nexus 7
Motortyp: Bosch Active Line Centermotor 250W
Motorplacering: Vevparti
Belysning: Belysning drivs av cykelns batteri
Sadelstolpe: Dämpad

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Försäkring ingår

Delbetalning

Livstids fri service

Snabba leveranser i hela Sverige

Kontakta en säljare

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400 kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Produkt: Batavus Luca LX E-Go LTD 500wh

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm