Sök
Stäng denna sökruta.

Crescent Ran 24″ 3 VXL

5.999kr

3 – 6 dagar leverans fr.o.m. lagd order.
*Priser kan skilja sig från vår fysiska butik. Hemleverans gäller enbart från vår e-handel.

Crescent Ran är en perfekt cykelkompis för lek eller till skolan. Denna juniorcykel har 24” hjul, 3 växlar och finns i flera färgkombinationer med spännande grafik. Cykelns fälgar matchar på ett effektfullt sätt, liksom de REACH-godkända handtagen och skapar tillsammans en snygg helhet för den medvetne unge cyklisten.

Som alltid har Crescent haft kvalitet och säkerhet i fokus när de tagit fram denna cykel; fotbroms bak, v-broms fram och reflexsidor på däcken. Komponenter och material har valts med hänsyn till svenskt klimat. Med pakethållare, stöd, lås och belysning är Ran en komplett cykel som tål att trampas på länge innan det är dags att ta steget till en vuxencykel.

Passar för juniorer som är ungefär 130 – 150 cm.

Antal växlar: 3
Belysning: Fram Batterilampa on/off, bak diodlampa med reflex on/off
Bromsar: Spectra V-broms fram, fotbroms bak
Däck: 24 x 1.95″ med reflexrand
Gaffel: Stål
Fälgar: Aluminium
Kassett: 16T
Kedja: Spectra
Pedaler: Spectra C-pedal, nylon med antislip
Ram: Aluminium
Sadel: Spectra
Sadelstolpe: Aluminum 27,2 mm
Vevparti: Spectra 36T 152 mm
Vikt: 14,4 kg
Växelreglage: Shimano Nexus 3 Växlad
Övrigt: Godkänt lås, stöd, pakethållare

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Försäkring ingår

Delbetalning

Livstids fri service

Snabba leveranser i hela Sverige

SÄKRA CYKLAR

Våra cyklar är handplockade. Sedan 1998 har konceptet varit samma. Vi har handplockade produkter från handplockade leverantörer. Godbitarna helt enkelt. Vi testar alla cyklar innan det överhuvudtaget är möjligt för dig som konsument att köpa den av oss. Säkerhet och kvalité är en prioritet.

HÖGSTA KVALITET

Crescents svensktillverkade elcyklar för toppbetyg av tidskriften Allt om elcyklar. – Vi testar alla elcyklar som lämnar vår produktion så vet vi att de håller högsta kvalitet, men det gläder oss att få det opartiskt bekräftat, säger Johanna Smedberg på Crescent.

SKOLKLASSIKER

Skolklassikern syftar till att få barn i mellanstadiet att röra på sig regelbundet genom att de får testa olika idrotter själva och tillsammans, finna rörelseglädjen och hitta enkla vägar till vardagsmotion. Skolorna som deltar i Skolklassikern ges stöd i grundläggande idrotter såsom cykling, simning, löpning och skidåkning.

Kontakta en säljare

Vi prismatchar alltid cyklar på lika villkor, hittar du ett bättre pris matchar vi det och ger dig ytterligare 400 kr i rabatt.
Önskas ett affärsförslag?

Produkt: Crescent Ran 24″ 3 VXL

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm