Search
Close this search box.

Elcykeldelar

Här hittar du reservdelar och tillbehör till din elcykel från b.l.a Crescent, Batavus, Christiania & Bosch cyklar.

Har du frågor kring en speciell modell utav våra varumärken och vill ha personlig rådgivning/Offert? Ställ din fråga till vår kundtjänst. Ju mer information du ger oss, desto bättre svar kan vi ge dig.

Elcykeldelar och reservdelar

Hos Bikemasters är vi stolta över att vara den pålitliga partnern som du kan förlita dig på när det gäller alla aspekter av elcyklar, reservdelar och tillbehör. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och enastående service, vilket gör oss till det självklara valet för alla dina cykelbehov.

Vi delar din passion för cykling och förstår vikten av att hålla din elcykel i bästa skick. Det är därför vi med stolthet presenterar vårt breda utbud av elcykeldelar och reservdelar. Med vårt imponerande lager kan du vara säker på att hitta de exakta delarna du behöver för att hålla din elcykel i toppskick. Vårt åtagande för att erbjuda högsta kvalitet är centralt för vårt sortiment, och vi samarbetar enbart med de mest pålitliga leverantörerna för att garantera att varje produkt lever upp till förväntningarna.

Utforska vårt sortiment

Oavsett om du är en hängiven cyklist som letar efter reservdelar för att återuppliva din älskade elcykel eller om du drömmer om att ta din befintliga cykel till nya höjder med spännande tillbehör, så är Bikemasters platsen där dina cykeldrömmar blir verklighet.

Vårt sortiment inkluderar inte bara elcykeldelar och reservdelar, utan även ett brett utbud av tillbehör som kan förvandla din cykelupplevelse. I vårt lager finns reservdelar till din elcykel från välrenommerade varumärken som Crescent, Batavus, Christiania och Bosch.

Från kraftfulla batterier som förlänger dina äventyr till effektiva motorer som ger extra drivkraft åt dina turer, hos oss finns alla möjligheter tillgängliga.

Utforska Bikemasters sortiment, här finns produkter som låter dina cykeldrömmar ta form. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner på vägen mot en förbättrad cykelresa.

Batterier och reservdelar till din elcykel

Vi förstår hur viktigt det är att ha din elcykel i perfekt skick, och därför erbjuder vi dig ett omfattande utbud av batterier, komponenter och tillbehör som garanterar att du alltid kan hålla din cykel i utmärkt skick. Våra högkvalitativa batterier ger din elcykel det nödvändiga batteri som krävs för att ta dig på längre resor och utforska nya äventyr.

Oavsett om du behöver köpa en ny elcykeldel, reservdel eller bara vill ha det bästa batteriet för att undvika att din cykel går sönder, så är vi här för att vägleda dig. Ta steget mot att förbättra din upplevelse med elcykeln genom att köpa våra produkter som passar perfekt och bevarar din cykels höga prestanda.

Köp ditt nya batteri hos Bikemasters!

Ta hand om ditt nya elcykelbatteri för maximal prestanda

Ett välskött elcykelbatteri är avgörande för en smidig och njutbar cykelupplevelse. Här är fem värdefulla tips som hjälper dig att hålla ditt batteri i toppskick:

  1. Rätt laddning: Använd den medföljande laddaren och följ tillverkarens rekommendationer för laddningstider. Undvik att överladda eller helt urladda batteriet för att maximera dess livslängd.
  2. Jämn användning: Försök att undvika extremt långa turer eller plötsliga uttömningar av batteriet. Jämn och balanserad användning hjälper till att förlänga batteriets hållbarhet.
  3. Lagringsvård: Om du inte använder din elcykel under en längre tid, se till att lagra batteriet i en torr och sval miljö. Ladda det till 50-70% innan lagring och kontrollera det regelbundet.
  4. Rätt temperatur: Förvara och använd batteriet inom det rekommenderade temperaturintervallet. Extrema temperaturer kan påverka batteriets prestanda och livslängd negativt.
  5. Regelbundet underhåll: Håll batteriets kontakter rena och säkra. Inspektera kablar och anslutningar för eventuella skador. Om du märker något avvikande, kontakta en professionell för hjälp.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga ditt elcykelbatteris livslängd och du får njuta av en problemfri cykelupplevelse under lång tid framöver.

Kontakta Bikemasters – din partner i cykeläventyret

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller reservdelar och andra tillbehör till din elcykel. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, är vi här för att hjälpa dig på din resa. Utforska vårt utbud online eller besök vår butik på Getgatan 48 i Limhamn, Malmö. Du kan också nå oss på telefon under butikens öppettider på 040 – 15 39 99 eller via mail på kundtjanst@bikemasters.se.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din cykling till nya höjder!

Storleksguide

Er sittposition på cykeln påverkas av kroppslängd, hur Ni cyklar och typ av cykel. Om Ni inte har tidigare erfarenheter av att välja storlek rekommenderar vi att du rådgör med oss eller besöker en butik och prov cykla innan beställning. Nedan följer lite hjälp om vilken storlek Ni skall välja, om Ni trots det är osäkra så ring gärna eller maila oss.

Standardcykel/City

Cykelstorlek

Din längd

43 cm

ca 140 - 160 cm

47 cm

ca 150 - 165 cm

51 cm

ca 160 - 180 cm

55 cm

ca 170 - 195 cm

59 cm

ca 185 - 205 cm

60 - 65 cm

ca 190 - 210 cm

Junior

Cykelstorlek

Din längd

12

ca 90 - 105 cm

16

ca 100 - 120 cm

20

ca 115 - 130 cm

24

ca 125 - 150 cm

26

ca 145 cm