Om oss

Vi lagar världen en cykel i taget!

På Bikemasters älskar vi cyklar i alla dess former.

Alla våra medarbetare har en lång erfarenhet från cykelbranschen och har gedigen kunskap om cyklar och tillbehör.

Vår kunskap – Din styrka.

Vår mångåriga kunskap delar vi mer än gärna med oss av och hjälper dig att finna rätt produkt till bästa pris. Ingen fråga är för liten eller oviktig för oss. Vi väljer vårt sortiment med omsorg och testar produkterna, allt för att du skall känna dig trygg med ditt köp.

Livstids Fri Service.

Låter det för bra för att vara sant? - Nej det är dagens sanning!

När du köpt cykel hos Bikemasters vill vi att du skall trivas med din cykel, som du cyklar säkert på och som skall vara välfungerande under många år. 

En cykel är ingen evighetsmaskin. Den behöver service för att fungera bra. Vi justerar växlar/bromsar, kontrollerar skruvförband, pumpar och smörjer din cykel från Bikemasters, helt utan kostnad för dig. Detta gäller så länge du äger din cykel.

Fraktkostnad tas ut när cykeln måste skickas, kontakta oss för exakt pris.

Inbytesgaranti.

Varför skall inte barnen ha säkra och välfungerande cyklar?

Bikemasters erbjuder inbytesgaranti i 3 år inom barn/juniorsegmentet 12" - 24", vilket innebär att du får upp till hälften tillbaka när du byter in ditt barn/juniorcykel, köpt hos Bikemasters, och köper en större cykel hos Bikemasters.

Av denna anledning har vi endast kvalitetscyklar i sortimentet, för att ditt barn skall kunna cykla tryggt och säkert på en cykel i rätt storlek.

Fraktkostnad tas ut när cykeln måste skickas, kontakta oss för exakt pris.

Fri frakt på alla cyklar.

Monterat & klart, hem till din dörr! Dagens cyklar är lite mer avancerade än var de var för 20 år sedan. Vi ser till så att din cykel är monterad på ett korrekt & säkert sätt innan vi skickar den till Er.

Om Ni inte bor i närheten av vår butik & kan lämna Er cykel själv, så måste en fraktavgift tas ut när din cykel skall servas. Kontakta oss för exakt pris & spara kartongen för att underlätta transporten så att Er cykel inte blir skadad på vägen. Vi mailar Er fraktsedel så fort vi kommit överens!

Betalning.

Postförskott:

Du betalar på postkontoret när du hämtar ut ditt paket. Postförskottsavgift tillkommer.

Faktura:

Som företagare kan Ni även välja att handla mot faktura. Handla idag och betala inom 30 dagar. Fakturaavgift på 15:- tillkommer eller gratis e-post faktura. Detta efter enklare godkänd kreditupplysning. Vi ber dig uppge faktura nummer vid betalning. Om försenad/utebliven betalning påläggs du en dröjsmålsränta på 9 %.

Kortbetalning:

Vi accepterar Visa och Mastercard. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel.

Räntefri avbetalning:

Vid köp i vår fysiska butik kan Ni delbetala hela köpet med Resurs Bank.